Image
Bolla Adri
Személyi edző, gyógypedagógus, Európa bajnok fitness versenyző, a győri Életmód Club csoportvezetője, mindemellett gyógypedagógus is.
Mióta foglalkozol súlyzód edzéssel?

A sport immáron 8 éve az életem része. Crossfit, Olimpiai súlyemelés, Kettlebell illetve TRX edzésekkel kezdtem a pályafutásom, emellett Thai Bokszoltam két évet. Ezután kezdtem el a testépítést és tértem át a fitnessre, az edzőtermi edzésre. 

Mióta dolgozol edzőként?

A szakmát négy éve van szerencsém művelni, ez egy hivatás, amellyel úgy gondolom, hogy emberek életét tudom megváltoztatni. A vendégeim a közös munka során mind kívülről, mind belülről jobbak és többek lesznek, ez az ami igazán motivál a munkám végzése során. Azt gondolom, hogy a testmozgás hatalmas személyiségfejlesztő hatással bír.

Kiket vársz az edzettjeid közé?

Fogyni, formálódni, szálkásodni, vagy éppen izmosodni vágyókat egyaránt! Az étrend összeállításában, igény esetén a teljes életmódváltásban is tudok segíteni.

Mi motivál az edzői munkádban?

Egy kicsit mesélek a módszereimről: véleményem szerint rengeteg múlik azon, hogyan végezzük el a gyakorlatokat. Azt gondolom, hogy nem a gyorsaságon és a feladatok minél hamarabbi elvégzésén van a hangsúly, sokkal inkább a precíz, pontos kivitelezésen. Mindenképpen fontosnak tartom, hogy nem általános edzésterv alapján foglalkozzak vendégeimmel, sokkal inkább a személyre szabott és változatos edzést tartom eredményesnek. Többféle edzéstípust alkalmazok az edzéseim során a változatosság elérése érdekében, mint pl.: TRX vagy kettlebell használata. Az edzéseimen a jó hangulat, a motiváció, a prevenció és a fejlődés garantált!

Fontosnak érzem az edzés mellett a megfelelő táplálkozás betartását is. Hiszen ahogy azt már tudjuk, a kívánt eredmény körülbelül 70%-ban függ az étrend összeállításán és 30%-ban az edzésen. Vendégeim számára olyan szintű táplálkozási tanácsadást nyújtok, amely még közelebb segít őket a kitűzött célok maximális eléréséhez.

A célom, hogy segítsek azoknak, akik életmódot szeretnének változtatni, akik készek a változásra, hiszen megfelelő segítségnyújtással, akaraterővel, kitartással és hittel nem létezik lehetetlen!
Kiemelkedő eredményei:
IBFF Európa Bajnokság bikini kategória: 1. hely
IBFF Európa Bajnokság miss fitness kategória: 2. hely
NABBA nemzetközi kvalifikációs verseny bikini modell kategória: 1. hely
NABBA nemzetközi kvalifikációs verseny sportmodell kategória: 2. hely
Bodysport Kupa bikini modell kategória: 2. hely
Magyar Bajnokság: 2. hely
Krypta Trófea bikini modell kategória: 1. hely illetve abszolút bajnok
Végzettségeim: Fitness Instruktor illetve Gyógypedagógus.
Irány: Fitness, Funkcionális edzések , Köredzések, Kettlebell
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.