Image
Gerendai Bálint
testépítés, fitness
Rekreációszervező és egészségfejlesztő BsC (Széchenyi István Egyetem, Győr)
Gerendai Bálint vagyok, a Cutler Fitness Győr személyi edzője. Életemben mindig is fontos szerepet töltött be a sport, viszont sokáig csak hobbi szintjén.
 
Egészen addig, amíg nem ismerkedtem meg a fitnesz, a testépítés, az egészségfejlesztés világával. Ez az a terület, amellyel kapcsolatban állandóan vágyom az új tudás és ismeretanyag elsajátítására. Ennek a folyamatos tudásvágynak köszönhetően sikeresen lediplomáztam a győri Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi karán.
 
Ezáltal sikerült elérnem életem egyik legnagyobb célját: személyi edző lehettem a győri Cutlerben. Én azonban nem elégszem meg ennyivel, még többre vágyom, emiatt igyekszem tudásomat tovább fejleszteni, hogy jelenlegi és jövőbeli vendégeimet mindig egyre magasabb szinten szolgálhassam ki. Mindig a maximumra törekszem munkám során – de igazából nekem ez nem is munka, hanem hivatás, amit teljes odaadással végzek!
 
Edzői tevékenységemben legjobban a vendégeim fejlődése és fejlődni akarása motivál. Számomra az a legnagyobb öröm, ha látom rajtuk a motivációt és a törekvést a céljaik elérésének érdekében. Mindig hiteles akarok lenni számukra, és egy olyan személy, akiből erőt meríthetnek a változást jelentő úton
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.