Image
Prókai Eszter
fitnesz
Prókai Eszter többszörös magyar bajnok, WBPF Európa bajnok fitness versenyző. A kezdetektől fogva a győri Cutler Fitness csapatának tagja.


Mióta foglalkozol súlyzós edzéssel?

Már általános iskolás korom óta az életem része a rendszeres testmozgás. Több sportágban is versenyszerűen tevékenykedtem. Kyokushin karatéban, valamint atlétikában (rövidtávfutás) több országos szintű versenyen is eredményesen szerepeltem, emellett testnevelő tanárként és edzőként szereztem a végzettségemet a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központi karán. A Cutler Fitnessben eltöltött évek alatt kóstoltam bele a fitness versenyek világába. 

Mely eredményeidre vagy a legbüszkébb?

A sok belefektetett energia ebben a sportágban is meghozta a gyümölcsét. Többszörös magyar bajnok lettem, valamint sikerült a WBPF Európa bajnoki címét is megszereznem a Kanári szigeteken.

Mi a legfőbb motivációd?

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen kezdetektől fogva a győri Cutler Fitness csapatában tevékenykedhetek. A motivációmat is nap, mint nap innen nyerem, hiszen a vendégeim személyében rengeteg jó embert ismerhettem meg. Ahogyan én motiválom őket, ugyan úgy ők is engem a kitartásukkal és alázatosságukkal.

Kiket vársz az edzettjeid közé?

Edzéseimre mindenkit várok kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. Amit elvárok: az elszántság és a kitartás. Segítséget nyújtok a teljes életmódváltáshoz. Nem csak az edzéseket vezényelem le, hanem a helyes étkezést is segítek kialakítani személyre szabottan mindenkinek, valamint munkaidőn kívül is bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzám. A jó hangulat és társaság garantált!
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.