Image
Palecián Judit
Többszörös testépítő-és fitness bajnok, többszörös Európa-és világbajnok
Küzdősportok, fitness és testépítés
Mióta foglalkozol a sportágaddal?

Kezdetben kézilabdáztam, majd küzdősportra váltottam kick-boksz, professzionális ökölvívás, és ezt követően jött a testépítés-fitness. A súlyzós edzés a küzdősportolói éveimben, 1992-ben került képbe, amikor a kick-boksz mellett párhuzamosan erősítő edzéseket is végeztük a jó kondi és erőnléti szint növelése céljából.

Mióta dolgozol edzőként?

2002 ben kezdtem el foglalkozni testépítés-fitness oktatással egy győri teremben.

Mi motivál az edzői munkában?
 

Mindig tanulni valami újat a szakmában, legyen az egy új gyakorlat vagy a pózolásban egy finomabb mozdulatsor, és azt tovább adni a vendégkörömnek, tanítványaimnak. Jó érzés látni, hogy a munkámnak megvan az eredménye valamilyen formában.

Kiket vársz az edzettjeid körébe?

Mindenkit szívesen látok, aki a testével és egészségével törődni szeretne. Nem teszek kivételt hobbi sportoló vagy versenyezni szándékozó vendég között. Étrendben is segítek, bár ez Lakatos Misi szakterülete, akivel egy csapatként dolgozunk a vendégkörünkkel. A hobbi sportolókkal való foglalkozás mellett versenypózolást is tanítok. Úgy vélem, a legfontosabb elv, hogy mindenki találja meg a számára megfelelő irányt egy egészséges életmód felé.
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.