Image
Hegyi László

Mióta foglalkozol súlyzós edzéssel?

Kora gyermekkorom óta sportolok. Különböző sportágakban szereztem tapasztalatot, ahol a súlyzós edzések mindig fontos hangsúlyt kaptak. Több mint 30 éve vagyok a vasak világában. Sportágaim továbbá az úszás, kenuzás, birkózás, szertorna, ökölvívás, uszonyos könnyűbúvárkodás (országos dobogós helyezett vagyok), kettlebell, súlyemelés, lovaglás, sárkányhajózás (V.B. valamint E.B, dobogós helyezett).

Mióta dolgozol edzőként?

Közel 10 éve. Edzői végzettség mellet elvégeztem az NMPT tanfolyamot,hogy tovább tudjam segíteni a hozzám segítségért forduló sportolókat, embereket. Fontos célnak tartom, hogy mindenki sokáig sportolhasson, megőrizze fittségi állapotát, egészségét.

Mi motivál az edzői munkádban?

Fontos számomra hogy azt csinálhatom az életemben, ami a legnagyobb örömet jelenti, hogy személyi edzőként részese lehetek mások sikerének. Ez a fő motivációm.

Kit vársz az edzettjeid körébe?

A személyes tapasztalataimmal és tudásommal azért vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak akik életmódot szeretnének váltani, elakadtak a fejlődésükben vagy akár élsportolóként javítani szeretnének állóképességükön, kiegészítenék a versenyre való felkészülésüket.

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.