Image

Vongsanti Babett 
Bikini fitness, testépítés, funkcionális tréning de mindenre nyitott vagyok, folyamatosan képzem magam, mind tanfolyamokkal mind pedig különböző edzőktől tanulok online vagy személyi edzés során.

 

Mióta foglalkozol a sportágaddal?

2 éve vagyok aktív versenyző, de már évek óta foglalkozom testépítéssel.

 

Mióta dolgozol edzőként?

Most kezdtem el edzőként tevékenykedni 2019 szeptemberben.

 

Mi motivál az edzői munkában? 

Szeretném megszerettetni az emberekkel a mozgást, az apró trükköket titkokat, aminek segítségével láthatjuk a változást magunkon és nem fogy el a motiváció pár hét után.

Emlékszem én is régen heti 5x edzettem és évekig nem változtam, mert az étkezésem és az edzés módszerem nem volt jó. Tudom, hogy rengeteg nő jár ugyan ebben a cipőben és nem élvezik emiatt a sportot. 

Úgy gondolom mint edző képesnek kell lennünk motiválni a vendéget mind saját példánkkal, mind pedig mentálisan nap mint nap.

 

Kiket vársz az edzettjeid körébe, ha van mi a "szakterületed"

Mindenkit szívesen látok a vendégeim körében, később szeretnék majd bikini versenyzőkkel foglalkozni, mert saját edzéseim során az ilyen fizikum létrehozására specializálódtam.

 

Mivel kapcsolatban fordulhatnak még hozzád, mik a "plusz" szolgáltatásaid?

Tudok segíteni étkezési tanácsadásban, ez a téma amiről nagyon sokat tanulok nap mint nap mind könyvekből mind pedig az amerikai edzőmtől. Megismertetni az ott már népszerű iifym diétát, aminek segítségével nem kell nélkülözni és jól érezhetjük magunkat a diéta alatt.

Teljesen más módon állítom össze az étrendet mint az itthon megszokott. Makro tápanyagokat számolunk, és megpróbálunk mindent beleilleszteni amit szeretünk bizonyos határokon belül.

Elvégeztem egy metabolikus és egy hormonális táplálkozással kapcsolatos tanfolyamot, így akinek bármilyen speciális problémája van pl: inzulin rezisztencia, ösztrogén dominancia, pcos, pajzsmirigy alulműködés, bélflóra újjáépítés, az is bátran fordulhat hozzám.

Természetesen ehhez hozzá tartozik a táplálékkiegészítés és a vitaminok, fehérjék amikben szintén tudok tanácsot adni.

Bikini versenyzőknek pedig tudok segíteni színpadi pózok elsajátításában, mind hazai mind pedig nemzetközi szövetségek versenyére. 

Eredmények:
NAC VB 2. hely
2x INBA magyar abszolút és európa bajnok
Fitparádé Pro Qualifikációs verseny 2. hely
Padova Pro Qualifikációs Yamamoto kupa 1. hely
PCA magyar bajnokság 1. hely

Végzettség:
Sportedző testépítés fitness szakirány
Funkcionális tréner
Sporttáplálkozási tanácsadó
Hormonális táplálkozási tanácsadó
Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.