Image

Horváth Dániel
Testépítő-fitness edző, naturál testépítő versenyző

Mióta foglalkozol súlyzós edzéssel?

Gyermekkoromban nagyon sok sportot kipróbáltam, többet versenyszerűen is, de ahogy először beléptem az edzőterembe tudtam, hogy hazaérkeztem. Közel 10 éve foglalkozom a testépítéssel, egészséges életmóddal és táplálkozással. Mára az egykori hobbiból ez lett a hivatásom és életem fő pillérje.

Mi motivál az edzői munkában ?

Egyértelműen a vendégeim sikere , elszántsága , fejlődése motivál . Fontosnak artom, hogy folyamatosan továbbképezzem magam, ismerjem a legújabb edzéselveket, edzésmódszereket ezzel is segítve vendégeim terveinek mihamarabbi elérését. Edzéseink alatt maximális figyelmet fordítok a vendégeimre, a biztonságos, szabályos végrehajtásra és a motiváció fenntartására. Fontosnak tartom a jó légkört edzés közben.

Kit vársz az edzetjeid körébe ?

Minden sportolni vágyót sok szeretettel várok korra, nemre, edzettségre való tekintet nélkül. Célom, hogy a vendég adottságait figyelembe vevő, céljai eléréséhez legmegfelelőbb edzésterv készítésével és a bennem lévő fiatalos lendület átadásával az edzés ne kötelező jellegű nyűg legyen, sokkal inkább kikapcsoló hatású, sikerekben gazdag, a nap fénypontját adó program. Amennyiben úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetek, keress bizalommal és érjük el együtt a kitűzött célt!

Copyright © 2019 Cutler Győr. Minden jog fenntartva.